Mijn favorieten

Aankoop

Bij de aankoop van uw nieuwe woning kunnen wij u op verschillende manieren van dienst zijn. Dit varieert van een volledige zoek- en aankoopopdracht tot een concrete aankoop van een door u zelf gevonden woning.
 • Concrete aankoop:
  Bij deze vorm van dienstverlening heeft u een woning op het oog maar wilt u bij de aankoop begeleiding van een NVM makelaar. Wij bezichtigen, bij voorkeur samen, de woning en nemen na afloop door of en hoe we verder gaan met de aankoop. Als u wilt aankopen nemen wij de strategie door en voeren het biedingsproces in overleg met u uit. Indien noodzakelijk voeren wij nader onderzoek uit. Ook een bouwkundige keuring behoort tot de mogelijkheden (wordt uitbesteed aan een specialistisch bureau).
  Indien de aankoop slaagt controleren wij de koopovereenkomst en leveringsakte en zijn wij aanwezig bij de inspectie en levering van de woning.
 • Volledige begeleiding:
  Bij volledige begeleiding worden in overleg met u uw woonwensen in kaart gebracht en gaan wij op basis van deze woonwensen op zoek naar een woning die aan uw wensen voldoet. Periodiek krijgt u van ons een overzicht met woningen die in aanmerking komen. Indien de woning past bij uw wensen bezichtigen wij de woning samen en gaan wij, als het “de woning” is over tot aankoop.
 • Deelbegeleiding:
  Bij deelbegeleiding doet u een deel zelf en doen wij een deel. Welke delen spreken wij van te voren af.
 • Orientatieopdracht:
  Hierbij noteren wij uw zoekprofiel en zenden wij u periodiek een overzicht met woningen toe wlke aan dit profiel voldoen.


Wij werken onder de algemene voorwaarden van de NVM