Mijn favorieten

Taxaties

Actietarief !!!!
Woningtaxatie standaard vanaf € 500,00 inclusief standaardleges en­­ -kosten* en BTW, exclusief eventuele milieukosten. Voor een appartement en/of erfpacht geldt een tarief vanaf € 500,00.
 

Aanvragen

­


Op dit deel vind u informatie over woningtaxaties, herbouwwaardetaxaties, BOG taxaties en overige taxaties.

Woningen:
U kunt deze aanvragen via de link op deze site. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze taxatiesite.
Amstelstede Makelaardij is een makelaarskantoor met grote ervaring in het taxeren van woningen en BOG.
Ons werkgebied voor taxaties is gelegen in groot Amsterdam, Haarlemmermeer, Ronde Venen, Zuid Kennemerland.
Wilt u weten of uw woning binnen ons werkgebied ligt kijkt U verderop op de pagina of neemt u dan contact op.
Tevens taxeren wij voor NWWI. Hiervoor gelden speciale eisen ten aanzien van het werkgebied.

Taxatie ten behoeve van financiering woonruimte:
Dit is de meest voorkomende taxatie. Het kantoor heeft een zeer grote ervaring in dit soort taxaties. Als NVM makelaar (Nederlandse Vereniging van Makelaars), tevens aangesloten bij de MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam) zijn wij bevoegd tot het verrichten van taxaties ten behoeve van woningfinanciering.Wij hanteren in principe vaste tarieven volgens een modulaire opbouw.

­


Woningtaxatie standaard
Actietarief vanaf € 500,00 inclusief standaardleges en –kosten* en BTW, exclusief eventuele milieukosten. Voor een appartement en/of erfpacht geldt een tarief vanaf € 500,00.

Voor nieuwbouw geldt een toeslag van € 100,00 en ene taxatie met verbouwing een toeslag van € 100,00.

­


Geveltaxaties worden niet door ons uitgevoerd aangezien wij het object geheel moeten kunnen inspecteren om een gefundeerde waardering te kunnen uitvoeren. Ook taxeren wij geen boerderijen en agrarische objecten.

*Woningtaxatie standaard vanaf € 500,00 (actietarief) inclusief standaardleges en -kosten* en BTW. Voor een appartement en/of erfpacht geldt een tarief vanaf € 500,00. Dit bedrag is exclusief eventuele milieukosten.
*Woningtaxatie NWWI of Taxateursunie (in een straal van 20 kilometer vanaf onze vestiging in Amstelveen, vanaf € 500,00 (actietarief) inclusief standaardleges en –kosten en BTW. Dit bedrag is exclusief eventuele milieukosten.
De tarieven gelden voor een woonhuis of appartement, voor meerdere appartementen wordt een korting gegeven van 10 % per rapport. Voor woonpanden met maximaal 5 (verhuurde) woningen wordt een vast tarief gehanteerd. Indien er een bedrijfsobject is opgenomen in het betreffende pand wordt er een combinatietarief gehanteerd.

 

Woningtaxatie van woning of appartement in verhuurde staat
Hiervoor geldt een toeslag van € 100,00 bovenop het tarief voor een taxatie voor eigen bewoning. 

Er zijn geldverstrekkers die het verhuren van woningen zien als een commerciele activiteit of om andere redenen een rapport financiering woonruimte nort saccepteren. 

Wij kunnen ook een rapport commercieel vastgoed opmaken, de kosten hiervoor zijn € 998,25. U krijgt dan een TMI taxatierapport.


BOG Taxatie:
Voor het taxeren van BOG hanteren wij een maatwerktarief vanaf € 825,00 exclusief 21% BTW.

BOG taxatie, hiervoor spreken wij van te voren een tarief af dat afhankelijk is van het soort object, de grootte en de ligging.

Het minimumtarief  voor een BOG taxatierapport is € 900,00* voor bedrijfsruimtes, exclusief 21% BTW afhankelijk van het te taxeren object.

Het minimumtarief  voor een BOG taxatierapport € 1.050,00* voor kantoorruimte, exclusief 21% BTW afhankelijk van het te taxeren object.

Het minimumtarief  voor een BOG taxatierapport € 1.250,00* voor winkelruimte, exclusief 21% BTW afhankelijk van het te taxeren object.

Voor combinatieobjecten geldt een toeslag.

Dit bedrag is exclusief eventuele milieukosten. Voor meer bijzonderheden kijkt u op onze BOG taxatiewebsite.
Boerderijen en overige agrarische objecten worden niet door ons getaxeerd.

Herbouwwaarde taxaties:
Wij verzorgen ook taxaties ten behoeve van herbouwwaarde voor woonhuizen, appartementencomplexen en bedrijfsobjecten. U heeft dit nodig voor opstalverzekering (Art. 7:960 BW) .Het tarief wordt afhankelijk van het object vastgesteld.

Overige taxaties:
Wij verzorgen ook taxaties ten behoeve van overdracht binnen de familie, taxaties ten behoeve van minnelijke waardering, boedelscheiding, bedrijfsoverdracht, erfpacht taxaties en WOZ bezwaar.

Wat krijgt U:
*Een NVM taxatierapport, digitaal met de noodzakelijke kadastrale gegevens als bijlage. In het rapport worden de benodigde waarden vermeld, op verzoek voor en na verbouwing. Voor woonhuizen wordt een indicatie van de herbouwwaarde gegeven. Indien nodig voor de geldverstrekker bevat het rapport een overzicht met recente transacties van vergelijkbare objecten.
*De factuur.

Hoe werkt het ?
*U stuurt een e-mail naar info@amstelstede.nl,­ per fax naar 020 45 35 028, bellen kan ook met 020 45 35 029. Opgeven via onze taxatiewebsite kan ook.
*Wij zoeken zo spoedig mogelijk contact met diegene die ons de woning kan laten zien en maken een afspraak. Wij bevestigen de afspraak per e-mail of fax
*Wij komen op de afgesproken datum langs en inspecteren de woning, nemen maten, beoordelen de woning en vragen een kopie van het eigendomsbewijs, milieu-informatie en eventuele verbouwingsinformatie.
*Voor een standaardtaxatie verzenden wij het rapport binnen 6 werkdagen na de daadwerkelijke opname naar het door u opgegeven adres. Indien u dit heeft aangegeven sturen wij direct met de postverzending een digitaal exemplaar via de mail of faxen wij een exemplaar.
*Spoedtaxaties worden, indien mogelijk, dezelfde dag opgenomen en binnen twee werkdagen gemaild en verzonden. Niet direct beschikbare aanvullende gegevens zoals milieugegevens worden eventueel nagezonden.

Waar:
Wij taxeren in de volgende plaatsen: Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Duivendrecht, Ouderkerk aan de Amstel, Badhoevedorp, Aalsmeer, Kudelstaart, de Kwakel, Uithoorn, Amstelhoek, Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Baambrugge, Abcoude, Muiden, Muiderberg, Weesp, Hoofddorp, Nieuw Vennep en overige plaatsen in de Haarlemmermeer, Haarlem, Haarlemmerliede, Halfweg en Zwanenburg.

Gebied 20 kilometer:
Op onderstaande kaart kunt u het gebied waarin wij voor NWWI en NHG (20 kilometer) taxeren zien.Waar nog meer:
Wij mogen in diverse NWWI regio's taxeren, neemt u gerust contact op met ons kantoor voor een maatwerk advies.

Wij werken onder de algemene voorwaarden van de NVM

 

Gebied 10 kilometer:
Op onderstaande kaart kunt u het gebied waarin wij voor NWWI en NHG (10 kilometer) taxeren binnen Amsterdam zien.

 

 

­