Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Iepenlaan 38 C in Zwanenburg 1161 TD

Iepenlaan 38 C

1161 TD Zwanenburg
Vraagprijs € 350.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Fraaie bedrijfsruimte verdeeld over meerdere ruimten en verdiepingen. De bedrijfsbebouwing is gelegen op een ruim perceel eigen grond achter de bewoning van de Iepenlaan en heeft een vrij toegankelijke oprijlaan. Het geheel bestaat uit een hoofdgebouw met een kantoorruimte, een werkplaats en lasruimte. Op het terrein is een eigen parkeerplaats met ruimte voor 4 auto's. De bedrijfshallen zijn...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 372 m² In units vanaf 372 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Fraaie bedrijfsruimte verdeeld over meerdere ruimten en verdiepingen. De bedrijfsbebouwing is gelegen op een ruim perceel eigen grond achter de bewoning van de Iepenlaan en heeft een vrij toegankelijke oprijlaan. Het geheel bestaat uit een hoofdgebouw met een kantoorruimte, een werkplaats en lasruimte. Op het terrein is een eigen parkeerplaats met ruimte voor 4 auto's. De bedrijfshallen zijn uitermate geschikt als productieruimte of opslagruimte.

Totale gebruiksoppervlakte: 372 m2, inhoud ca 1.662 m3

Indeling:
Parterre: Aan de voorzijde, separate ingang naar het kantoor. Deur naar een klein hal met trap naar eerste verdieping en een binnen doorgang naar de werkplaats. Aan deze kant bevindt zich ook de toiletruimte. De bedrijfsruimte is opgedeeld in twee grote ruimtes; een werkplaats en een lasserij. Beide ruimtes hebben grote dubbele scharnierdeuren naar de buitenplaats. Tussen de twee ruimtes hangt een grote stalen schuifwand.
Eerste verdieping: trapopgang, overloop met toegang naar kantine met een eenvoudige keuken en een magazijnruimte met vide.

Het dak is voorzien van aluminium dakplaten en gedeeltelijk van bitumen/kiezels.
Boven de werkplaats bevindt zich een grote lichtstraat.

Voorzieningen:
• Twee grote dubbele scharnierdeuren
• Verwarming via 3 heaters en warm water d.m.v. een geiser in de kantine.
• Zelfstandige nuts voorzieningen, krachtstroom aanwezig
• Toiletten / Blusinstallatie / waterpunt in de werkplaats
• Kantine en kantoor met gevelkachel
• Dubbel glas in kantoorruimte
• Geen BTW van toepassing.
• Eventueel te koop i.c.m. Iepenlaan 38G, 1 grote magazijnruimte van ca 175m2 met grote overhead deur. Stalen constructie met aluminium beplating.

Bestemming:
Op het gehele terrein is van kracht het bestemmingsplan Zwanenburg met de enkelbestemming ‘bedrijf’ en de functieaanduiding bedrijven t/m categorie 2. Met een omgevingsvergunning is eventueel een categorie 3.1 mogelijk, één en ander ter beoordeling aan het college van B&W. Kantoren zijn mogelijk tot 30% van het vloeroppervlak.

Uitgesloten binnen de bestemming zijn:
-garagebedrijven
-verkooppunten brandstoffen
-risicovolle inrichtingen

Parkeren:
Vier eigen parkeerplaatsen voor de deur. Voldoende parkeergelegenheid in nabije omgeving (vrij parkeren). De binnenplaats is ruim opgezet.

Bereikbaarheid
Per auto
Het object is gunstig gesitueerd nabij de A200 (Haarlem-Amsterdam) en nabij de S103 (Haarlemmerweg) richting Amsterdam Centrum. Hierdoor is er een snelle verbinding naar de grotere snelwegen, luchthaven en het centrum van de stad.

Openbaarvervoer
Het object is ook per openbaar vervoer goed te bereiken. Op 10 minuten lopen ligt station/bushalte Halfweg-Zwanenburg wat te bereiken is met zowel trein als bus (lijn 80, 161, 280, 680.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 350.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 372 m² Perceeloppervlakte 792 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 4 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 372 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry
Logistieke functie
Ja
Prijs
€ 395.000,-
Oppervlakte
372 m²
In units vanaf
372 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring